MojAndroid
(x) hirdetés

Több helyen jeleztem, hogy nincs vége ennek a dolognak, s megnézem működik-e a Sweatcoin. Van-e értelme gyalogolni és közben az alkalmazást futtatni. Van-e relevanciája, hogy valaha összegyűlik annyi Sweatcoin vagy meghívó, hogy azt pénzre vagy termékre tudjuk fordítani.

Volt (már nincs) egy olyan lehetőség, hogy 50 invite után 20 dollárt tudok begyűjteni. 31-ig jutottam. Ezután elméletileg influencernek számítanék a rendszerben. Wow! De semmi erre utaló jelet nem kaptam. Az 50 meghívó elérése sem tűnik könnyen teljesíthető feladatnak. Persze lehet, hogy csak mindenki szkeptikus.

Az egész Sweatcoin rendszerben azt érzem, hogy olyan, mint a szamár meg a répa.

Ott vannak ezek a csudálatos ajánlatok, mindjárt megvan, de vagy soha nem éri el az ember, vagy mire elérné, megszűnik. Lásd az 50 invite-ért kapható 20 dollár.

Fent van még az alkalmazás? Fent, de nem az elsődlegesen használt telefonomon. De mint látjátok a kezdeti motivációm kicsit alábbhagyott.

Továbbra is azt gondolom, hogy jó az ötlet, jó az elgondolás. Szuper lehetőség van benne, hogy mozgásra motiválja az embereket. A reklámok nem látom, hogy elegendő bevételt tudnak-e generálni az ajándékokhoz.

Ha valaki csak az ajándékok miatt tette fel, rossz hírem van. Legalábbis azt látom, hogy nem sok esélye van rájuk. Lásd a szamár és a répa dolgot fent. Ha viszont bárkit is felállított a kanapéról és elment még egy kört sétálni a ház körül, hogy tallérokat gyűjtsön, akkor már nyert! De lehet, hogy akkor már több értelme van Pokemonokra vadászni…

(x) hirdetés
2019.01.27.

+