MojAndroid
(x) hirdetés

Jön a Xiaomi Mix Fold 4, valamint a Mix Flip, a vállalat első flip-stílusú összecsukható készüléke. A Mix Fold 4 specifikációi még márciusban szivárogtak ki, a Mix Flip pedig már Kínában is megkapta a műholdas kapcsolat támogatását biztosító tanúsítványt.

Ma mindkét készülékről kiderült néhány új részlet, amelyek a magát Digital Chat Stationnek nevező termékeny szivárogtatótól származnak a Weibo-n. Szerinte a Mix Fold 4 lesz a legvékonyabb összehajtható okostelefon, átvéve a koronát a Honor Magic V2-től. Mindkét Xiaomi összecsukhatót a Snapdragon 8 Gen 3 lapkakészlet fogja hajtani, és ugyanazzal az 50 MP-es 1/1,55″-es fő kamerával rendelkeznek majd, OIS-szel.

Mindkettő egy 60 MP-es Omnivision OV60A 2x teleobjektívvel, 1/2,8″-os méretben, valamint egy 12 MP-es ultraszéles képátlóval is rendelkezik. A Mix Flip itt megáll, de a Mix Fold 4 egy negyedik kamerával bővül: egy 10 MP-es periszkópos teleobjektívvel, 5x zoommal. A Mix Fold 4 a sorozatban először IP-besorolással is rendelkezik majd, valamint támogatja a vezeték nélküli töltést.

A Mix Fold 4 és a Mix Flip ugyanezen forrás szerint az idei harmadik negyedévben, tehát valamikor július és szeptember között fog megjelenni. Attól függően, hogy pontosan mikor jönnek ki a negyedévben, az időzítés elég szerencsétlen lehet, tekintve, hogy a Xiaomi 15 október közepén debütál a Snapdragon 8 Gen 4 SoC.

Sajnos mind a Mix Fold 4, mind a Mix Flip valószínűleg Kínára korlátozódik, és soha nem fog hivatalosan megjelenni nemzetközi szinten.

2024.05.08.

Ezeket már olvastad?

+