MojAndroid
(x) hirdetés

2019 elkezdődött, mindenki megfogadott mindent, s mostanra már gondolkozik, hogy melyik fogadalmának elhagyásánál mire hivatkozzon. :)

Akárhogyis, a fogadalmak megtartásához nem árt, ha van némi motivációnk. Ez a motiváció ideális esetben belülről fakad, de azért jó, ha van valami külső megerősítés is.

Ilyen lehet a Sweatcoin alkalmazás. Ez az alkalmazás a sétálást jutalmazza pénzzel. A pénz az alkalmazáson belül költhető el, de ott tényleg. Nem ma kezdték, de itthon nem olyan régóta érhető el az app.

Mi történik? Telepíted az alkalmazást, majd sétálsz, mozogsz, esetleg elmész futni. Eközben az app GPS alapon számolja, hogy mennyit haladtál. És ezeket átkonvertálja majd Sweatcoinra, izzadságtallérra. :)

Ezekből pedig az alkalmazásban hirdető partnereknél vásárolhatsz magadnak. Jelenleg iPhone XS telefont, tokot, repülőjegyet, futó felszerelést lehet venni.

Persze nem eszik olyan forrón a kását, hogy most kimész, holnapra meg van egy iPhone-od csak azért, mert körbesétáltad a házat. Ehhez kicsit többet kell menni, de naponta nő a kapott tallérjaid száma.

Ha nem kezdő, mover kategóriában vagy, akkor naponta több tallért is kereshetsz. Ehhez viszont fontos, hogy nem lehet utána lustálkodni. Igazán jól van gamifikálva az alkalmazás, s ha másért nem azért szerethető, hogy megmozgat mindenkit egy kicsit.

Próbáljátok ki és mondjátok el mit gondoltok! Aztán jövőre megnézzük ki hány tallért sétált össze magának!

(a letöltési linkre ha kattintasz, s úgy telepíted, elvileg kapok 5 “izzadtságtallért” utánad. Ha már reklám nincs, igaz kontent is kevés, akkor ezzel köszönjük meg a hozzájárulásotokat az oldalhoz)

(x) hirdetés
2019.01.17.

+