Impresszum

Új tulajdonos

2019 októberétől új tulajdonos vette át az Android Portál működtetését. Sok sikert kívánunk neki!

Mi az az androidportal?

Az Androidportal Magyarország legnagyobb Android közösségi oldala. Ahogyan az alcímünkből is kiderül, a cél, hogy Android felhasználók egymásra találjanak az oldalon. Blogoljunk, s fórumozzunk együtt!

Ha írtál valami jót, a moderátorok észreveszik, s kitesszük a címlapra, onnantól pedig egyenes az út a twitterre, facebookra, s győzd megválaszolni a kommentben felmerülő kérdéseket!

Mint látszik, az Androidportal folyamatosan fejlődik, s jelenleg több, mint 5000 ember regisztrált, s olvassa az oldalt, beszélget a fórumban. Tartózz Te is közénk!

Kik hozták létre az oldalt?

Persze az oldal nem a semmiből alakult. Valamikor 2009-ben kobak feltette a kérdést lipileenek, hogy kéne egy ilyen oldal, aztán lipilee szólt lapajnak, s lassan összeállt az oldal ötlete. Ezután hárman nekiláttunk, s kitaláltuk mit szeretnénk. És hamar rájöttünk, hogy kevesen vagyunk hárman. Mindannyian a szabad szoftver, s a közösségi irányvonalat szeretjük, így ezt az oldalt se akartuk csak magunk csinálni. Nem magányos megmondóemberek vagyunk, hanem egy közösség részesei, akik ezt az oldalt adtuk, adjuk Nektek, hogy együtt formálhassuk a legjobbra.

Időközben sokan csatlakoztak, s lettek moderátorok, jelenleg a fenti három alapítón kívül gyenesge, puck és readya rendelkezik moderátori jogkörrel, köszönjük Nekik is, s Nektek is hogy együtt építhetjük ezt a közösséget.

Hogyan érem el őket?

Kapcsolat

Regisztráltam. Hol kezdjem?

Például itt: Miért azt az android kütyüt választottad, amit jelenleg használsz? Írd le, fejtsd ki mi tetszik benne, mi nem, s mi örömmel olvassuk. Aztán záporoznak a kérdések, s egyszercsak azon kapod Magad, hogy bekerültél a csapatba, egy közösség részese vagy, s ha bármi gondod van, tudod kinek van ugyanolyan telefonja, kit érdemes megkeresni a gondjaiddal.