Impresszum

Mi az az androidportal?

Az Androidportal Magyarország legnagyobb Android közösségi oldala. Ahogyan az alcímünkből is kiderül, a cél, hogy Android felhasználók egymásra találjanak az oldalon. Blogoljunk, s fórumozzunk együtt!

Ha írtál valami jót, a moderátorok észreveszik, s kitesszük a címlapra, onnantól pedig egyenes az út a twitterre, facebookra, s győzd megválaszolni a kommentben felmerülő kérdéseket!

Mint látszik, az Androidportal folyamatosan fejlődik, s jelenleg több, mint 5000 ember regisztrált, s olvassa az oldalt, beszélget a fórumban. Tartózz Te is közénk!

Kik hozták létre az oldalt?

Persze az oldal nem a semmiből alakult. Valamikor 2009-ben kobak feltette a kérdést lipileenek, hogy kéne egy ilyen oldal, aztán lipilee szólt lapajnak, s lassan összeállt az oldal ötlete. Ezután hárman nekiláttunk, s kitaláltuk mit szeretnénk. És hamar rájöttünk, hogy kevesen vagyunk hárman. Mindannyian a szabad szoftver, s a közösségi irányvonalat szeretjük, így ezt az oldalt se akartuk csak magunk csinálni. Nem magányos megmondóemberek vagyunk, hanem egy közösség részesei, akik ezt az oldalt adtuk, adjuk Nektek, hogy együtt formálhassuk a legjobbra.

Időközben sokan csatlakoztak, s lettek moderátorok, jelenleg a fenti három alapítón kívül gyenesge, puck és readya rendelkezik moderátori jogkörrel, köszönjük Nekik is, s Nektek is hogy együtt építhetjük ezt a közösséget.

Hogyan érem el őket?

Kapcsolat

Regisztráltam. Hol kezdjem?

Például itt: Miért azt az android kütyüt választottad, amit jelenleg használsz? Írd le, fejtsd ki mi tetszik benne, mi nem, s mi örömmel olvassuk. Aztán záporoznak a kérdések, s egyszercsak azon kapod Magad, hogy bekerültél a csapatba, egy közösség részese vagy, s ha bármi gondod van, tudod kinek van ugyanolyan telefonja, kit érdemes megkeresni a gondjaiddal.