MojAndroid
(x) hirdetés

Az UI 6.1 egyik nagy dobása a Galaxy AI volt – a rendszer minden részét áthatja, az olyan egyszerű dolgoktól kezdve, mint a szövegírás, egészen a fejlettebb képszerkesztési funkciókig. A pletykák szerint ez a One UI 6.1.1 esetében „video AI”-val fog bővülni. De mit hoz a következő nagy verzió?

Még nem tudjuk, de azt igen, hogy a Samsung már teszteli a One UI 7.0-t, ugyanis egy belső teszt buildet szúrt ki Tarun Vats. A build verziók a következők voltak: S928BXXU2BXE2/S928BOXM2BXE2/S928BXXU2BXD4.

Az S928 a Samsung Galaxy S24 Ultra, a „B” jelzi, hogy ez a telefon európai változata. Minden Ultra modell a Snapdragon 8 Gen 3-at használja, még az európaiak is. Nem mintha számítana, a három S24 modell ugyanabban a szoftverfrissítési ütemtervben van.

De a régebbi Galaxyknak is meg kell kapniuk a One UI 7.0/Android 15-öt. A Samsung Galaxy S21 sorozat eredetileg 3 operációs rendszer frissítést kapott volna, és a támogatási ciklusa az Android 14-en fejeződött volna be. A Samsung azonban ezt 4 operációs rendszer frissítésre hosszabbította meg, így ez lesz a legidősebb Galaxy generáció, amely megkapja a One UI 7.0-t. A Galaxy Z Flip3 és a Z Fold3 ugyanebben a csónakban vannak (de néhány hónappal fiatalabbak).

Az új főverzió valószínűleg a Galaxy S25 szériával debütál a jövő év elején, mielőtt elterjedne a régebbi modellekre. Addig is a kiszivárgásoknak támpontot kell nyújtaniuk arról, hogy milyen fejlesztéseket várhatunk majd a 7.0-s verziótól.

(via)

2024.05.09.

Ezeket már olvastad?

+