MojAndroid
(x) hirdetés

Az AndroidHeadline ki jött egy jelentéssel, amely szerint a Samsung a Galaxy Z Fold6 Ultra változatát készítheti elő a Samsung  július 10-i Unpacked eseményre. Ez a szivárgás gyakorlatilag megerősíti az Ultra létezését.

Az új információk között szerepel egy modellszám – SM-F958N, ami viszont arra utal, hogy ez egy Ultra készülék, mert történelmileg a Samsung portfóliójában minden Ultra „8”-ra végződik. A belső modellnév Q6A, de ez önmagában nem ad további támpontokat.

A Samsung szokásos elnevezési sémájából kiindulva azonban az SM-F958N modellszám korlátozott elérhetőségre utalhat. Ez általában a hazai piacra – Dél-Koreába – szánt készülék modellneve. Tehát még ha a Samsung be is mutatja a Z Fold6 Ultra-t, az egy dél-koreai exkluzív készülék lehet. Egy csúcsminőségű Ultra összecsukható készülék kiadása az elérhető legjobb hardverrel (valószínűleg jelentős frissítéssel a kamera részlegben), eléggé megdobja az árat, így a Samsung korlátozott mennyiségben fogja gyártani a Z Fold6 Ultra-t, csak a dél-koreai piacra elegendő mennyiségben.

Az AndroidHeadlines források idézése nélkül megerősíti, hogy a Z Fold6 Ultra a legújabb Snapdragon 8 Gen 3 SoC-t fogja hajtani, ami nem nagy meglepetés.

 

2024.04.27.

Ezeket már olvastad?

+