MojAndroid
(x) hirdetés

Úgy tűnik, hogy a Samsung újraindítja a One UI 6.1 bevezetését a Galaxy S22 sorozathoz, miután a múlt héten szüneteltette a bevezetést. Tarun Vats szerint egy új One UI 6.1 build most gördül ki a felhasználókhoz Dél-Koreában. A firmware az S908NKSU3EXE1/ S908NOKR3EXE1/S908NKSU3EXD7 verziószámot viseli és körülbelül 3,2 GB.

A legújabb frissítés azután érkezik, hogy a Samsung visszavonta a Galaxy S22 termékcsaládhoz készült korábbi One UI 6.1 buildet. A legutóbbi frissítésben egy kritikus záróképernyő hiba miatt az S22 sorozatú telefonok érintőképernyője nem reagált, ezért a frissítés terjesztését szüneteltetni kellett. Úgy tűnik, a Samsungnak sikerült orvosolnia a problémát.

A One UI 6.1 egy nagyon várt frissítés volt a Galaxy S22 sorozat számára, mivel a Samsung új Galaxy AI funkcióit hozza el a régebbi zászlóshajókra. Most, hogy a Samsung hazájában ismét elindult a frissítés, hamarosan más régiókba is el kell jutnia. Reméljük, hogy a One UI 6.1 most kiadott verziója stabil és nem lesznek olyan komolyabb problémák, mint az előzőnél.

 

 

2024.05.09.

Ezeket már olvastad?

+