MojAndroid
(x) hirdetés

A Polestar Phone már régóta várat magára, de most már hamarosan debütálhat. A készüléket április 23-án mutatják be Kínában, amely az elsődleges tervezett piac számára. Mivel a kínai autóipari óriás Geely tulajdonában van a Polestar és az okostelefon-gyártó Meizu is, feltételezzük, hogy a Polestar Phone-t a Meizu fogja készíteni, és a kinézetét tekintve valószínűleg a tavaly megjelent Meizu 20 Pro vagy Meizu 20 Infinity modelleken alapul majd.

A Polestar Phone már februárban felkerült a Google Play konzoljára, és a múlt hónapban megkapta a kínai forgalmazási engedélyt is – mindkettő szükséges lépés a bevezetés előtt.

A Polestar Phone-nal a Polestar a Nio nyomdokaiba lép, amely tavaly dobta piacra saját okostelefonját. Mindkettő esetében a legfontosabb értékesítési szempont természetesen a nagyon gazdag integráció az adott márka autóival.

A Polestar Weibo-n közzétett teaseréből kiderül, hogy a Polestar Phone 21:9 képarányú és “2K+” felbontású képernyővel, 2,2 mm vékony, szimmetrikus keretekkel és 91,5%-os képernyő-test aránnyal rendelkezik majd. Mivel 2024-et írunk, a mesterséges intelligencia valamilyen módon szerepet kap, és a telefon 74 mm széles lesz.

(via)

2024.04.17.

Ezeket már olvastad?

+