MojAndroid
(x) hirdetés

A HONOR legújabb tabletje, a Magyarországon is kapható HONOR Pad 9 két újabb elismerésre tett szert. A Tom’s Guide és a Tech Advisor egyaránt díjat osztott a készüléknek. A Tom’s Guide “tartalomfogyasztási álomnak” nevezte, kiemelve 2,5K-s, gyönyörű kijelzőjét, elegáns kialakítását és akkumulátora kiváló üzemidejét. A Tech Advisor pedig remek árazását, erős teljesítményét, szuper kezelőfelületét és kitűnő hangázását dicsérte.

Az olcsó Android-tabletek jellemzően több kompromisszummal járnak, ez azonban nincs így a Honor Pad 9 esetében, amely meggyőző élményt kínál remek áron.

Ez a 12,1 hüvelykes tablet alumínium házával nagyon prémiumnak tűnik, míg a 120Hz-es 2,5K képernyő egyáltalán nem tűnik kompromisszumnak – még akkor sem, ha ez egy IPS LCD panel, nem pedig OLED.

A Qualcomm Snapdragon 6 Gen 1 és a 8 GB RAM meglepően erős teljesítményt nyújt, még játék közben is, míg az erős négy sztereó hangszórók prémium, helyiséget betöltő hangzást biztosítanak. Még a Honor MagicOS skinje is elég jól működik a nagyobb kijelzőn.

Az azonban nem világos, hogy a Honor meddig fogja támogatni a készüléket szoftverfrissítésekkel. Kicsit többet várhatnánk az aksiban amugy erős HONOR-tól az akkumulátor-üzemidő terén,  és a viszonylag lassú töltés pedig időnként frusztráló lehet, de ez sem vészes. Figyelembe véve, hogy a Pad 9 mennyire megfizethető, még mindig egy remek ajánlat, amit érdemes megfontolni.

 

2024.04.30.

Ezeket már olvastad?

+