MojAndroid
(x) hirdetés

Nem, ez nem egy áprilisi tréfa, ami megkésett. A HMD, a Nokia mobiltelefonok gyártója, a Heineken és a bostoni székhelyű Bodega utcai ruhakurátorok összefogtak, hogy megalkossák ezt az átlátszó, holografikus matricákkal ellátott flip-telefont, amely “arra készült, hogy visszarepítsen az időben”.

A Boring Phone mindenféle 90-es évekbeli hangulatot áraszt. Lényegében funkció nélküli és olyan egyszerű, mint amilyenek régen voltak. Belül egy 2,8 hüvelykes QVGA kijelzővel, kívül pedig egy 1,77 hüvelykes fedőképernyővel rendelkezik. Hogy egyértelmű legyen, ez nem egy összecsukható flip-telefon. Ez a régimódi flip, fizikai billentyűzettel és érintőképernyő nélkül.

A készülék 0,3 megapixeles kamerájával szuper pixeles képekre számíthatsz. Ezzel biztosan értékelni fogod bármelyik okostelefont, ami most a kezedben van. Van itt azonban egy 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozó is.

A csatlakoztathatóság tekintetében a The Boring Phone támogatja a 2G, a 3G és a 4G hálózatot, azonban ne számíts internetkapcsolatra. A The Boring Phone-t úgy tervezték, hogy kizárólag az olyan alapvető funkciókra koncentráljon, mint a hívások kezdeményezése és fogadása, valamint az SMS-ezés. A telefonon a HMD és a Nokia gyökereinek köszönhetően Snake-et játszhatsz majd.

Ha azt reméled, hogy csak a szórakozás vagy a nosztalgia kedvéért megvásárolhatod a The Boring Phone-t, a rossz hír az, hogy erre nem lesz lehetőséged. A készüléket április 18-án, a Milánói Design Héten fogják bemutatni, és korlátozott példányszámban, ajándékba kerül a kiválasztott piacokon.

A Heineken weboldalán regisztrálhatsz, ha szeretnél nyerni egy ilyen telefont. A cégek júniusban egy olyan alkalmazást is piacra dobnak, amely unalmassá teszik az okostelefonodat, jelentsen ez bármit.

(via)

2024.04.17.

Ezeket már olvastad?

+