MojAndroid
(x) hirdetés

A vivo X Fold3 várhatóan az első Snapdragon 8 Gen 3-mal szerelt összecsukható készülékként érkezik egy tegnapi jelentés szerint. Ma a szivárogtató tisztázta, hogy az X Fold3 Pro az a telefon, amelyik megkapja az új Qualcomm chipet. A nem Pro változat, amelyet egyszerűen csak X Fold3-nak hívnak, az előző generációs zászlóshajó SoC-t fogja használni.

A Pro lesz az is, amelyik megkapja az 50 MP-es fő, 50 MP-es ultraszéles és 64 MP-es teleobjektíves, periszkóplencsés kamerakombinációt. A normál változat marad a hagyományosabb teleobjektíves kameránál.

A vivo X Fold3 három 50 MP-es kamerával rendelkezik majd – fő, ultraszéles és teleobjektívvel. A harmadiknak 2x-es optikai zoommal kell rendelkeznie, a kiszivárogtató szerint pedig a digitális zoom akár 40x-es is lehet. A telefon megtartja az ígért vékony profilt és könnyű testet, így a legvékonyabb összehajtható készülék lesz a piacon.

Az összehajtható vivo duo várhatóan még ebben a hónapban megérkezik. A vivo Pad 3 és Pad 3 Pro táblagépekkel együtt mutatkozhat be, amelyekről eddig gyakorlatilag semmit sem hallottunk. a vivo azonban még nem tűzte ki hivatalosan az esemény időpontját.

(via)

2024.03.01.

Ezeket már olvastad?

+