MojAndroid
(x) hirdetés

A Samsung a szerdai Galaxy Unpacked eseményen a Galaxy S24 sorozat Galaxy AI suite-jának részeként rengeteg új AI képességet mutatott be a színpadon. A Samsung Newsroom most megosztott egy videósorozatot, amely az összes új Galaxy AI funkciót részletesebben bemutatja.

A Live Translate kétirányú, valós idejű hangfordítást kínál 13 nyelven közvetlenül a Samsung Phone alkalmazásból. A Live Translate támogatja a kínai, angol, spanyol, francia, német, hindi, olasz, japán, koreai, lengyel, portugál, thai és vietnami nyelveket, és a Samsung további nyelveket ígér a jövőbeli szoftverfrissítésekben. A Samsung biztosította, hogy a fordítás a készüléken történik, és a telefonhívások biztonságosak maradnak.

A Transcript Assist képes átírni, lefordítani és összefoglalni a hangfelvételeket. A funkciót a Samsung Voice Recorder alkalmazásba építették be, és még a különböző hangszórókat is meg tudja különböztetni egy felvételen belül.

A Chat Assist a Live Translate szolgáltatáshoz hasonlóan 13 támogatott nyelven fordítja le az üzeneteket. Működik a natív Samsung Messages alkalmazásban és harmadik féltől származó üzenetküldő alkalmazásokban is, és minden üzenet alatt megjeleníti a fordításokat. Ez a funkció a beszélgetéstől függően különböző írásmódokat és hangnemeket is javasol.

A Note Assist célja, hogy segítsen összefoglalni a jegyzeteket a Samsung Notes-on belül. Automatikus formázást hoz, számos sablon közül választhatunk.

A generatív szerkesztés lehetővé teszi az objektumok kiemelését, amelyeket aztán átméretezhetünk és mozgathatunk a képen, vagy teljesen törölhetünk, ha a mesterséges intelligencia tartalomfüggő kitöltést alkalmaz. Szerkesztési javaslat funkció, amely automatikusan javítja a képeket a színprofil megváltoztatásával és a tükröződések eltávolításával.

 

2024.01.19.

Ezeket már olvastad?

+