MojAndroid
(x) hirdetés

Voltak olyan pletykák, hogy a Samsung egy új készüléket is bemutathat az Unpacked eseményén, konkrétan a várva várt Galaxy Ringet, és végül ezek a híresztelések igaznak bizonyultak.

Az esemény vége felé, amikor a vállalat a Samsung Health fejlesztéséről beszélt, megmutatta a Galaxy Ring teaserét, megerősítve, hogy ez az új formavilág a közeljövőben érkezik.

Már körülbelül egy éve hallottunk arról, hogy a Samsung egy új egészségügyi és fitnesz terméken dolgozik Galaxy Ring néven. Ahogy a neve is mutatja, ez egy ujjunkon viselhető gyűrű, amely az alapvető egészségügyi mérőszámokat követi.

Ezek a funkciók jellemzően a Samsung okosóráira korlátozódtak, de a vállalat felismerte, hogy talán valaki nem akar okosórát vásárolni, hogy hozzáférjen az egészség- és fitneszkövetési funkciókhoz. A gyűrű rugalmasságot biztosít számukra, hogy élvezhessék mindazt, amit a Samsung Health kínál anélkül, hogy egy okosórát kellene a csuklójukra csatolniuk.

Ez nem egy teljesen új koncepció. Vannak más gyűrűk is a piacon, amelyek pontosan ezt teszik, de a Samsung előnye itt nyilvánvalóan a Samsung Health platform, amelyet az elmúlt években jelentősen továbbfejlesztettek fejlett funkciókkal. A Samsung Health a teljes Galaxy-ökoszisztémában működik, így a Galaxy Ring tökéletes eszköz lesz mindenki számára, aki Samsung telefont vagy okosórát használ.

 

2024.01.18.

Ezeket már olvastad?

+