MojAndroid
(x) hirdetés

De a Qualcomm nem árulja el, hogy az Egyesült Államokon kívül mely régiók kapják meg a Snapdragon-változatokat.

Tegnap tartotta a Samsung a Galaxy Unpacked rendezvényét, ahol hivatalosan is bemutatta a világnak a Galaxy S24 sorozatot. Bár arra lehetett számítani, hogy a Galaxy S24 és S24 Plus Snapdragon változatai kizárólag az Egyesült Államokban lesznek kaphatók, úgy tűnik, hogy ez nem így lesz.

A korábbi évekhez hasonlóan a Samsung a Galaxy S24 és S24 Plus két változatát adja ki. Az egyik változat a Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 SoC-je, míg a másik a Samsung legújabb Exynos chipje lesz. Általában a Snapdragon-üzemű modellek az Egyesült Államokra korlátozódnak, de a Qualcomm szóvivője megerősítette, hogy a Snapdragon-verziók más régiókban is elérhetőek lesznek.

Az Android Authority kérdésére, hogy mely országok kapnak Snapdragon és Exynos változatokat, a szóvivő így válaszolt:

A Snapdragon 8 Gen 3 for Galaxy a Galaxy S24 és S24+ készülékeket nem csak az Egyesült Államokban, hanem több régióban is hajtja. Nem tudom megmondani, hogy pontosan melyekben és hányban, de több régióban is hajtja ezeket a készülékeket.

A Qualcomm úgy tűnik, nem hajlandó megmondani, hogy mely régiókban kapják meg a Snapdragon verziókat, annak ellenére, hogy ezek az okostelefonok hamarosan a fogyasztók kezébe kerülnek. Ha azonban a Samsung Visit Your Location oldalára látogatunk, megkereshetjük az országunkat, és láthatjuk, hogy mely változatok érkeznek hozzánk.

Eddig úgy tűnik, hogy Kanada, Tajvan és Hongkong kapja a Snapdragon modelleket, azonban az EU, a Közel-Kelet, Dél-Amerika és Afrika országai Exynos változatokat kapnak.

A Galaxy S24 sorozat jelenleg előrendelhető.

(via)

2024.01.18.

Ezeket már olvastad?

+