MojAndroid
(x) hirdetés

A NordVPN mögött álló cég egy globális eSIM szolgáltatást indít hamarosan Saily néven. Ez a szolgáltatás minden felhasználó számára eSIM-et biztosít a saját szolgáltatójának korlátozása nélkül, feltéve, hogy okostelefonjaik támogatják a funkciót.

A szolgáltatás egyelőre még béta verzióban van, és a korai hozzáféréshez fel lehet iratkozni. Az alkalmazás hivatalosan még idén elindul.

Vykintas Maknickas, a Nord Security termékstratégiáért felelős vezetője szerint a Saily biztosítja, hogy a felhasználóknak ne kelljen olyan nyilvános Wi-Fi hálózatokat használniuk, amelyeket nem ismernek. Az ügyfelek “több száz ország és több tucatnyi csomag” közül választhatnak majd, hogy mobiladat-ajánlatot kapjanak.

Az eSIM-kártyákat elsősorban az utazók és a távolról dolgozók használják a roamingdíjak csökkentése érdekében. A Nord Security szerint egyeseknek a saját országukban is szükségük van egy olcsó adatcsomagra, miután egy prepaid csomag kifutott.

Az új Saily alkalmazásnak az Airalo szolgáltatással kell versenyeznie, amelyet több mint 5 milliószor töltöttek le a Google Play és az App Store áruházakból. Ez virtuális SIM-kártyákat kínál a világ minden régiójához, versenyképes árú adatcsomagokkal.

2024.01.12.

Ezeket már olvastad?

+