MojAndroid
(x) hirdetés

A Samsung Galaxy S24 Ultra készülékről új információk jelentek meg az X-en, amelyeket egy Alvin nevű felhasználó tett közzé. Erről a phonearena.com számolt be. A Samsung Galaxy S24 Ultra állítólag Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 chipkészlettel lesz érkezik az Egyesült Államokban és Kínában, a többi piacon pedig Exynos 2400 processzorral rendelkezik majd.

Újratervezett kamera a Galaxy S24 Ultra esetében

Annak ellenére, hogy elődje, a Galaxy S23 Ultra az egyik legjobb kamerát kínálta a telefonok között, a kapott képek egyesek szerint túlexponáltnak és túlszaturáltnak tűnnek. A kiszivárgott információk szerint úgy tűnik, hogy a Galaxy S24 Ultra kamerájának képei valósághűbbek, jobban élesítettek és telítettebbek lesznek.

Tehát arra számíthatunk, hogy a változás természetesebbnek tűnő, túlságosan élénk színek nélküli fotókban fog megmutatkozni. Ez általában gyakori kritika a Samsung telefonokkal szemben. Az új okostelefonból azonban elveszhet a 10-szeres zoommal rendelkező teleobjektív, és helyette egy nagyobb felbontású kamera és egy 5x-ös zoom kerülhet a helyére.

Alvin azt is mondja, hogy az egyik legfontosabb fejlesztések közé tartozik az AI funkciók bevezetése. A telefon várhatóan generatív mesterséges intelligenciával rendelkezik majd közvetlenül a készülékben. Ezzel a technológiával olyan új funkciókat biztosíthat, mint az üzenetfordítás és az e-mail-készítés. Az iPhone 15 Pro-hoz hasonlóan várhatóan a Samsung Galaxy S24 Ultra is titániumból készült kerettel rendelkezik majd, és az információk szerint több színben is elérhető lesz. Az egyik szín lehet a titániumszürke, amely azonban sötétebb az iPhone 15 Pro esetében használt természetes titánhoz képest.

Az új Galaxy S24 Ultra várhatóan elveszíti a lekerekített képernyőt. Ezeket általában könnyebb kézben tartani, mivel kisebbnek érződik a telefon szélessége. Az áttörést tehát úgy tűnik, hogy elsősorban az új szoftver jelenti, amely számos új funkciót hozhat.

Ezt már jövő év januárjában láthatjuk majd.

(via)

 

2023.12.19.

Ezeket már olvastad?

+