MojAndroid
(x) hirdetés

Az Apple várhatóan a május 7-i eseményén mutatja be az új iPad Pro táblagépeket. A vállalat egyelőre semmit sem árult el a 2024-es iPad Pro termékcsaládról, de felröppent, hogy az Apple M4 chipje kerülhet majd bele. Most megtudtuk, hogy a technológiai óriás a piacon kapható legjobb OLED táblagéppaneleket fogja használni a következő iPad Pro-hoz.

A hír Ross Young, a DSCC elemzőjétől származik, aki azt állította, hogy a közelgő iPad Pro táblagépek OLED paneljei „várhatóan a legjobb OLED táblagép panelek lesznek a piacon”.

Young elmondta továbbá, hogy ezek a panelek „LTPO-val, 120 Hz-es frissítéssel, tandem stackkel és üvegvékonyítással rendelkeznek majd, ami ultravékony és könnyű kijelzőket eredményez nagy fényerővel, meghosszabbított akkumulátor-élettartammal és hosszú élettartammal”.

A 2024-es iPad Pro a pletykák szerint 11,1„ és 12,9” méretben, kisebb keretekkel érkezik majd. Az új táblagépek mellett az Apple állítólag május 7-én egy új Apple Pencilt is bemutat, amely szorításérzékeléssel és beépített haptikus visszajelzéssel rendelkezik.

2024.04.30.

Ezeket már olvastad?

+