MojAndroid
(x) hirdetés

Az ASUS megerősítette, hogy a ROG Phone 8 hamarosan megjelenik, és arra számítunk, hogy a játéktelefon a CES 2024-en debütálhat.

Az okostelefon-márka egy vak kameratesztet tett közzé weboldalán, amely lehetővé teszi, hogy különböző forgatókönyvek alapján kiválaszthassuk a legjobban kinéző fotót. Ha befejezted a tesztet, egy olyan kép fogad, amelyen két ROG Phone 8 készülék látható.

A képen mindkét telefon hátlapja látható, így a kezdeti teaser poszterhez képest tisztább képet kapunk a készülékekről. Világosan láthatunk egyfajta téglalap alakú, hármas kameradudort, lapos éleket és egy letisztultabb hátlapot a ROG Phone 7 hátlapjához képest, amely jobb híján “gamer” feliratot kiáltott.

Az ASUS egyelőre nem feledkezik meg a ROG Phone termékcsalád gamer telefon gyökereiről, mivel a hátsó borításon úgy tűnik, hogy egy RGB logó is látható. A bal alsó sarokban a “GLHF” (sok szerencsét, jó szórakozást) felirat is olvasható.

ROG Phone 8: Mit látunk még?

Egy másik figyelemre méltó kiegészítés, amit itt kiszúrtunk, egy oldalra szerelt USB-C portnak tűnő dolog. Ez összhangban lenne a korábbi ROG-készülékekkel, megnyitva az utat a kiegészítők, valamint a kényelmesebb töltés előtt, miközben játszunk.

Érdemes megjegyezni azt is, hogy az ASUS kameratesztje “teleobjektív (x3)” és “teleobjektív (x10)” kategóriákat tartalmaz. Ez erősen arra utal, hogy a ROG Phone 8 végre a sorozatban először kínálhat teleobjektív kamerát.

Lehet, hogy már nem kell sokat várnunk, mivel az ASUS megerősítette a január 8-i Las Vegas-i eseményt. Bár a vállalat nem közölte konkrétan, hogy az új mobil itt fog felbukkanni, de számíthatunk rá.

(via)

2023.12.12.

Ezeket már olvastad?

+