MojAndroid
(x) hirdetés

A Realme jövő héten jelenti be GT5 Pro zászlóshajóját. Egy megbízható forrás szerint a készülék ára 3 499 CNY lehet, ami 490 dollárnak felel meg. Ezért az árért egy Snapdragon 8 Gen 3 meghajtású okostelefont kapunk, amelynek 50 MP-es periszkópos telefotó kamerája mögött egy Sony IMX890-es érzékelő található.

Az információ a Digital Chat Stationtől származik, aki általában az ilyen szenzációval foglalkozik, még akkor is, ha nem árulták el, hogy melyik online kiskereskedő küldte el a képet. Közben több hivatalos teaserből kiderült, hogy a GT5 Pro lesz a vállalat első vezeték nélküli töltéssel rendelkező okostelefonja – amely támogatja a gyors, 50 W-os sebességet is.

A Realme nem árul ilyen erős vezeték nélküli töltőt, ami azt jelenti, hogy valószínűleg egy új töltőállványt fogunk látni, amelyet a színpadon jelentenek be a GT5 Pro képességeinek kiegészítésére.

A vezetékes töltés 100 W lesz az 5400 mAh-s akkumulátor esetében, és a Realme szerint a GT5 Pro 12 perc alatt képes 0%-ról 50%-ra töltődni.

A GT5 Pro hardvere meglehetősen igényes lesz, ezért a vállalat VC hűtési megoldást és rétegelt anyagokat alkalmaz majd.

(via)

2023.11.29.

Ezeket már olvastad?

+