MojAndroid
(x) hirdetés

A OnePlus 12 50 MP-es fő kamerát kap, Sony LYT-808-as szenzorral, árulta el Louis Jie, a vállalat kínai főnöke. Egy teasert tett közzé, amely mindhárom Hasselblad márkájú kamerát bemutatja, és elárulta, hogy az ultraszéles kamera 48 MP-es lesz, míg a 3x-os telefotó zoomot biztosító periszkóp objektív 64 MP-es. A kamerabeállítás képességeit egy 13 csatornás, több spektrumot tartalmazó érzékelő is fokozza.

A konfiguráció ismerősen hangzik, és ez azért van, mert pontosan ugyanaz, mint a OnePlus Open és az Oppo Find N3 esetében – az egyetlen változás a belső felépítés és a belső kialakítás.

A főérzékelővel kapcsolatos információk nem újak, de most újabb megerősítést nyert, hogy a OnePlus úgy döntött, hogy biztosra megy az új zászlóshajó okostelefonjával.

Úgy véljük, hogy a OnePlus 12 valamivel jobb képeket tud majd produkálni, aminek egy fontos oka van: Snapdragon 8 Gen 3 chipkészlettel érkezik. A Qualcomm az új SoC-vel ellátott összes telefonban AI-fejlesztett kamerafunkciókat ígért, többek között szemantikus szegmentációt a képek élénkségének és részletességének valós életben történő javítására, objektumeltávolítót a videókhoz, valamint generatív AI-t.

A gyártónak kell eldöntenie, hogyan alkalmazza ezeket a funkciókat a OnePlus 12-nél, amely december 5-én debütál Kínában, míg a globális leleplezésre valószínűleg 2024. január 24-én kerül sor.

(via)

2023.11.28.

Ezeket már olvastad?

+