MojAndroid
(x) hirdetés

Az Android 14-et hivatalosan október elején adta ki a Google, a Samsung pedig augusztus óta dolgozik az operációs rendszer új verziójának Galaxy készülékekre való adaptálásán. A Samsung zászlóshajó és középkategóriás telefonjainak tulajdonosai a One UI 6.0 bétaprogramon keresztül tesztelhették az Android 14-et néhány országban, és a vállalat mostanra befejezte a fejlesztést, és megkezdte az Android 14 és a One UI 6.0 végleges verziójának bevezetését.

Az elkövetkező hetekben és hónapokban a One UI frissítések elérhetősége fokozatosan kiterjed majd az összes jogosult Galaxy telefonra és táblagépre, valamint a világ különböző országaira. Hogy könnyebben nyomon követhesd az utóbbiakat, és könnyebben megtudd, hogy a készüléked megkaphatja-e az Android 14/One UI 6.0-t, a SamMobile összeállította az alábbi listát.

Galaxy S sorozat

Galaxy S23, Galaxy S23+, Galaxy S23 Ultra
Galaxy S22, Galaxy S22+, Galaxy S22 Ultra
Galaxy S23 FE

Galaxy Z sorozat

Galaxy Z Fold 5
Galaxy Z Flip 5

Galaxy A sorozat

Galaxy A73
Galaxy A54

Galaxy A14 5G

Galaxy M sorozat

Galaxy M53

Galaxy Tab sorozat

Galaxy Tab S9/S9+/S9 Ultra

A lista minden alkalommal frissül, amikor a One UI 6.0 frissítés először jelenik meg egy készülékre, így érdemes lehet könyvjelzőt tenni a későbbi gyors elérés érdekében. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy egy készülék jelenléte ezen a listán nem jelenti azt, hogy a frissítés minden országban elérhető az adott készülékre. A frissítések bevezetése szakaszosan történik, így néhány napba telik, amíg egy készülék mindenhol megkapja az Android 14-et.

Amint a frissítés megjelenik, a készülék Beállítások ” Szoftverfrissítés menüjéből letöltheted azt. Mivel ez az Android és a One UI egy jelentős új verziója, a frissítés mérete körülbelül 2-3 gigabájt lesz, ezért győződj meg róla, hogy elegendő sávszélességgel rendelkezel mobil adatcsomagodban, vagy használj Wi-Fi kapcsolatot a letöltéshez.

Amíg arra vársz, hogy az Android 14/One UI 6.0 megérkezzen a készülékedre, nézz meg néhány tippet arra vonatkozóan, hogyan készülhetsz fel a frissítésre, hogy a telepítési folyamat a lehető leggördülékenyebb és leggyorsabb legyen.

(via)

 

2023.11.27.

Ezeket már olvastad?

+