MojAndroid
(x) hirdetés

Az Oppo augusztusban mutatta be Kínában a Find N3 Flip-et, és most itt az ideje a nemzetközi debütálásának. A vállalat október 19-re időzített egy eseményt Szingapúrban, de széria bevezetéséről beszél, ami azt jelenti, hogy a hét elején néhány kémfotón kiszúrt Find N3-at is láthatjuk majd.

Az Oppo Find N3 Flip már kapható Kínában, és már minden információt tudunk a telefonról – három kamera a hátlapon, Dimensity 9200+ chipset és 50 MP-es fő + 32 MP-es teleobjektív + 48 MP-es ultraszéles kamera kombináció. Az utolsó ismeretlen tényező, hogy mennyibe kerülhet a telefon, és mi jóval 1000 dollár feletti árcédulára számítunk, mivel ennyibe kerül Kínában, ahol hagyományosan alacsonyabb az ár.

Az Oppo Find N3 is debütál az eseményen, de a készüléket már láthattuk korábbi kiszivárogtatásokban. Hátul hatalmas kamerasziget lesz, periszkópos teleobjektívvel és Hasselblad márkajelzéssel.

Arra számítunk, hogy a telefon meglehetősen hasonló lesz a OnePlus Openhez, 7,8″ OLED belsővel egy 6,3″ OLED külsővel, és Snapdragon 8 Gen 2 chipkészlettel.

(via)

2023.10.12.

Ezeket már olvastad?

+