MojAndroid
(x) hirdetés

A OnePlus Open készül a globális debütálásra. A vállalat alig néhány órája erősítette meg, hogy a telefon hamarosan megjelenik, most pedig kiszivárgott hivatalos képekhez és a készülék lehetséges árához is hozzáférhetünk.

A WinFuture munkatársa, Roland Quandt szerint a Snapdragon 8 Gen 2-vel szerelt OnePlus Open 1699 dollárba fog kerülni. Ez jóval magasabb a korábban várt 1450 dolláros árnál, de még mindig kevesebb, mint az 1800 dolláros Samsung Galaxy Z Fold 5 és a Google Pixel Fold. Azzal, hogy 100 dollárral kevesebbet kér a Samsungnál és a Google-nél, a OnePlus abban reménykedhet, hogy első összecsukható telefonja vonzóvá válik a vásárlók számára. A szivárgásból kiderül, hogy a OnePlus Open Európában is piacra kerül, Németország kivételével. A telefon európai árát azonban egyelőre titok övezi.

A csúcskategóriás Snapdragon SoC mellett a OnePlus Open várhatóan egy 7,8 hüvelykes OLED összecsukható kijelzőt visel majd a belsejében és egy 6,31 hüvelykes OLED panelt a külsején. A telefon egyik legfontosabb eleme várhatóan a kamera konfiguráció lesz. A Hasselblad által tuningolt OnePlus Open állítólag két 48 megapixeles kamerával rendelkezik majd a széles és ultraszéles fotózáshoz, valamint egy 64 megapixeles teleobjektív érzékelővel a zoomoláshoz.

Az összecsukható vtelefon árhatóan egy méretes 16 GB RAM-ot és 256 GB belső tárhelyet is kap. Lehetnek más tárolási szintek is, de ezekről egyelőre nincs információnk. A csomagot egy 4800mAh-s akkumulátor láthatja el energiával, 67W-os gyorstöltéssel. A vezeték nélküli töltésről nincs szó, de a telefon megjelenéséig nem zárhatjuk ki a funkciót.

A korábbi kiszivárgásoknak megfelelően a OnePlus Open, amelyről most megerősítették, hogy ugyanaz a telefon, mint az OPPO Find N3, október 19-én fog megjelenni az Egyesült Államokban. A OnePlus hivatalos megerősítésére azonban még várunk a megjelenési dátummal kapcsolatban

(via)

2023.10.10.

Ezeket már olvastad?

+