MojAndroid
(x) hirdetés

A Samsung bemutatta az Exynos 2400 chipsetet, amely 14,7-szeres AI-teljesítménynövekedéssel rendelkezik, és várhatóan a Galaxy S24 sorozatban debütál majd a platform. A kiszivárogtató Ice Universe szerint a SoC lesz a legnagyobb frissítés a mesterséges intelligencia szempontjából, “számos új AI funkcióval” és egy “a Bixby-nél is erősebb” virtuális asszisztenssel.

Ice Universe szerint a Samsung Galaxy S24 fokozott hangsúlyt fektet majd az AI-ra. A széria a OneUI 6.1-et vezeti majd be a jelentősen továbbfejlesztett Bixby virtuális asszisztenssel és “a történelem legnagyobb AI-frissítésével”.

A Galaxy S24 okostelefonok új Xclipse 940 GPU-val rendelkeznek majd, amely mobil ray tracinget kínál a funkcióval fejlesztett játékok számára. A chip valószínűleg egy új, 4 nm-es LPP+ eljárással készül, és 10 magos CPU-val rendelkezik, az elsődleges Cortex-X4-es, 3,1 GHz-es órajelen.

Az ilyen sebességek az LPDDR5X RAM UFS 4.0 tárolóval és az új Exynos 5300 modemmel kombinálva kétségtelenül lenyűgözően gyorsakká teszik a Galaxy S24 sorozatot az egész spektrumon, de a megjelenésig várnunk kell, hogy megtudjuk, hol áll a társaihoz képest.

(via)

2023.10.10.

Ezeket már olvastad?

+