MojAndroid
(x) hirdetés

A jól ismert tippmesterrel, az OnLeaks-szel együttműködve a Smartprix munkatársainak sikerült megszereznie a Pixel 8a rendereléseit. Korábban a készüléket a Pixel 8 Pro esetében használt Bay Blue-hoz hasonló kék árnyalatban láhattuk. Ezeken a rendereken azonban a telefon a Pixel 8a rózsaszín színváltozatában látható.

Felületes szemmel nézve a Pixel 8a egy kicsivel kisebbnek és vékonyabbnak tűnik, mint az előző A-sorozatú telefon. Emellett úgy néz ki, mintha ívesebb élekkel rendelkezne, szemben a Pixel 7a dobozosabb kialakításával. A Smartprix szerint ez valóban így van, hiszen ez a telefon 152,1 x 72,6 x 8,9 mm-es, míg a Pixel 7a méretei 152,4 x 72,9 x 9,0 mm-esek.

Ami nem változott, az a kamerasáv, amely szintén rendelkezik egy pillér alakú kivágással a két kamera objektív számára. A hátsó kamerák mellett egy előlapi kamera is van, amely a kijelző felső középső részén található lyukasztóval.

Ha már a kijelzőnél tartunk, egy lapos képernyőt látunk, amelyet néhány vastag keret vesz körül, ami egy A-sorozatú telefontól elvárható. A Smartprix szerint egy 6,1 hüvelykes képernyőről van szó, amelynek tetején 2,5D ívelt üveg lehet.

A Google Pixel 8a kódneve “Akita”. Ezt a készüléket nemrég láttuk a Geekbench weboldalán, és állítólag a Tensor G3 chipset egy alulhajtott változatával rendelkezik, amelyhez egy Mali-G715 GPU csatlakozik. Az Akita 8 GB RAM-mal szerepelt a listán.

Mivel ez egy elég korai szivárgás, nem sok minden másra lehet következtetni. Majd tájékoztatunk, ha több információ áll rendelkezésre.

(via)

2023.10.10.

Ezeket már olvastad?

+