MojAndroid
(x) hirdetés

A Samsung Galaxy Ring, amely a pletykák szerint 2024 januárjában válik hivatalossá a Galaxy S24 termékcsaláddal együtt, várhatóan 2024 harmadik negyedévében vagy 2025 első negyedévében mutatkozik majd be – számol be a koreai The Elec.

Az újság azt állítja, hogy a Samsung Galaxy Ring dizájnja még nincs véglegesítve, és a Ring a jelenlegi stádiumban több funkciót is támogat, de túl nagy a kereskedelmi forgalomba hozatalhoz. A Samsung várhatóan csökkenteni fogja a Galaxy Ring méretét, miközben a lehető legtöbb funkciót megpróbálja megtartani.

A tervek szerint a Samsung Galaxy Ring nem csak egy méretben kerül majd forgalomba, az négy méretben lesz kapható. A márka több céggel is együttműködött a Galaxy Ring fejlesztésében, köztük a Doosung Tech és a Korea Seongjeon vállalatokkal.

A forrás azt is állítja, hogy a Samsung a Galaxy Ringet 2024 harmadik negyedévében tervezi bemutatni a Galaxy Z Fold6 és a Galaxy Z Flip6 mellett. Ez azonban csak akkor lenne lehetséges, ha a Samsung nem kérvényezi a Galaxy Ring orvosi eszköz minősítését, ami további hónapokig eltarthat. Ha ez megtörténik, akkor a bevezetés 2025 első negyedévére csúszhat.

A kiadvány szerint a Samsung egy olyan Galaxy Ringet is fontolgat, amely képes együttműködni a kiterjesztett valóság (XR) és a kevert valóság (MR) eszközökkel is.

(via)

2023.10.09.

Ezeket már olvastad?

+