MojAndroid
(x) hirdetés

A Google TV-hez készült Chromecast megjelenéséig sokan a Xiaomi Mi Box készülékeit tartották a legjobb olcsó Android TV-dobozoknak a piacon. Az eredeti Mi Box S tulajdonosainak azonban érdemes lehet várniuk a most kiadott új szoftverfrissítéssel.

A felhasználók számos problémáról számoltak be a Mi Box subredditen, miután a Xiaomi kiadta az Android TV 12 frissítést az első generációs Mi Box S készülékre.

Ezek a problémák nagyon eltérőek, beleértve a boot loopokat, a CEC funkcionalitással kapcsolatos problémákat, az alkalmazások összeomlását vagy betöltésének sikertelenségét, általános lagot és optikai hangproblémákat. Mondanom sem kell, hogy úgy tűnik, hogy ezzel a frissítéssél még sokkal többet kellett volna foglalkozzon a Xiaomi, mielőtt a felhasználókhoz eljuttatják.

Ez igazán nagy kár, hiszen ez az első nagyobb Android frissítés a Xiaomi eredeti Mi Box S készülékéhez a több évvel ezelőtti Android 9-es frissítés óta. Reméljük tehát, hogy a gyártó kijavítja ezeket a problémákat, és hamarosan kiad egy működőképes frissítést.

Az Android TV 12 többek között frissítési frekvenciaváltást, 4K felhasználói felületet, mikrofon- és kamerakijelzőket, valamint a HDMI CEC 2.0 támogatását hozza. Sajnos úgy tűnik, hogy ez lehet az utolsó frissítés az első generációs Mi Box S számára, mivel a chipsetje lassan eléri az életciklusa végét.

(via)

2023.09.08.

+