MojAndroid
(x) hirdetés

Az eddig látott szivárgások alapján a Galaxy Z Fold 5 egy nagyon kis frissítés lesz az elődjéhez képest, és ez egy friss pletyka szerint nem jött be a Samsung alkalmazottainak.

A Galaxy Z Fold 4 talán az egyik legjobb összecsukható telefon a piacon, de most, hogy több szereplő is belépett a piacra, egyre nehezebb a Samsung dolga. Sajnos a Fold 5 nem biztos, hogy ebben a tekintetben jól fog teljesíteni.

A telefon várhatóan majdnem ugyanolyan dizájnnal rendelkezik majd, mint a Fold 4, és ellentétben azzal, amit egy kiszivárgás mondott, nem biztos, hogy nagyobb, 6,6 hüvelykes fedőképernyővel rendelkezik majd. És ez még nem minden. A telefon a pletykák szerint az előd modell kamera- és akkumulátorspecifikációit örökli majd.

Az Ice Universe szerint a Samsung néhány alkalmazottja csalódottságának adott hangot a dizájn miatt, és odáig mentek, hogy azt mondták, a Fold 5 még arra sem méltó, hogy Fold 4snek hívják.

A legújabb pletykák sem voltak teljesen biztatóak. Például úgy tűnik, hogy az új vízcsepp zsanér nem fogja lényegesen minimalizálni a gyűrődést, és az is valószínűtlen, hogy lesz egy siló az S Pen számára.

A telefon például ugyanannyi megapixelt kaphat, mint a Fold 4, de állítólag új szenzorokkal lesz felszerelve, és ez segíthet abban, hogy jobb képeket készítsen. A Fold 5-öt a hatékonyabb Snapdragon 8 Gen 2 fogja hajtani, így az akkumulátor élettartama biztosan nőni fog. A telefon teljesen összecsukható lehet, ami miatt hagyományos telefonként érezhetjük majd, és nem lesz nehézkes, ha meghajlítjuk.

A készülék lehet a Samsung első olyan összehajtható telefonja, amely porállóságot kínál, és állítólag egy kicsit könnyebb is lesz a Fold 4-nél.

A többi hajlítható telefon korlátozott elérhetősége miatt a Samsungnak eddig nem volt igazi konkurenciája, de most, hogy egyre nagyobb a verseny a szegmensben, érdekes lesz látni, mire jut végül a koreai óriás.

(via)

2023.06.15.

Ezeket már olvastad?

+