MojAndroid
(x) hirdetés

A Nothing Phone (2) végre hivatalosan is bemutatkozik egy július 11-i eseményen. A készülék a Nothing OS 2.0-t fogja futtatni, amely a vállalat új skinje az Android 13-on. Ez egy elég nagy kiadás lesz a cég számára, ahogy a neve is mutatja – körülbelül 100 ember dolgozott rajta, mint a Nothing OS 1.5 következő iterációján, amely jelenleg a Nothing Phone (1) készülékre van telepítve.

Ha már a Nothing Phone (1) szóba került, ha van ilyen készüléked, akkor talán kíváncsi vagy, hogy mikorra várható a vadonatúj Nothing OS 2.0 érkezése a készülékedre, és a válasz a Nothing vezérigazgatója, Carl Pei szerint “augusztus végére”.

Ez körülbelül másfél hónappal a Nothing Phone (2) megjelenése után van, tehát nem is olyan rossz. Egyelőre nem világos, hogy mi lesz az újdonság a Nothing OS 2.0-ban, de hallottunk olyan mendemondákat, hogy a szoftvercsapat szinte a nulláról kezdte a tervezést, szóval elég érdekesen hangzik.

Carl Pei hangsúlyozza, hogy a szoftveres támogatás “nagyon fontos” a cége számára, és reméljük, hogy erről nem feledkeznek meg, amikor eljön az ideje (remélhetőleg gyorsan) frissíteni mindkét készülékét a közelgő Android 14-es kiadásra. Az Android 13 esetében a Nothing biztosan nem tartozott a leggyorsabbak közé, amikor a Nothing Phone-ra (1) szállította a frissítést.

A Nothing már hivatalosan is megerősítette, hogy az újdonság Snapdragon 8+ Gen 1 chipsetet, 6,7 hüvelykes képernyőt és 4700 mAh-s akkumulátort fog tartalmazni. A készülék a megjelenéstől kezdve 3 évig Android-frissítéseket és 4 évig biztonsági javításokat kap.

(via)

2023.06.14.

Ezeket már olvastad?

+