MojAndroid
(x) hirdetés

A Microsoft bejelentette megfizethető árú Xbox Series S konzoljának új változatát. Az új modell 1TB tárhelyet kínál, szemben a standard modell 512GB-os tárhellyel. Az új modell ráadásul teljesen fekete kivitelű, hozzá illő fekete kontrollerrel, ami optikailag is megkülönbözteti az 512 GB-os modelltől.

Az 1 TB-os Series S ára 349 dollár, 50 dollárral több, mint az 512 GB-os modellé, és szeptember 1-től lesz elérhető.

A tárhelyek általában véve is megfizethetőbbé váltak az Xbox Series konzolok esetében. A Western Digital nemrég kezdett el bővíthető tárolómeghajtókat kínálni ezekhez a konzolokhoz, amelyek ára az 512 GB-os modellnél 80, az 1 TB-osnál pedig 150 dollárnál kezdődik. A Seagate ugyanezeket a modelleket 90, illetve 150 dollárért kínálja. Az 1 TB-os Seagate-meghajtó korábban 220 dollárba került, és jó ideig ez volt az egyetlen elérhető opció.

A több tárolási lehetőség mellett az Xbox új vezérlőt és headsetet is kap. Ezeket a Bethesda hamarosan megjelenő nyílt világú akció-RPG-jével, a Starfielddel együttműködve tervezték. Az új kontroller fehér és szürke színösszeállítású, piros hangsúlyokkal. A d-pad arany színűre van festve, a vállgombok pedig átlátszóak. Eközben a kontroller szintén fehér dizájnú, piros fejpánttal és arany ékezetekkel.

A kontroller ára 80 dollár, a fejhallgatóé pedig 130 dollár. Mindkettő mától kapható.

(via)

2023.06.13.

Ezeket már olvastad?

+