MojAndroid
(x) hirdetés

A POCO márka elsősorban arról ismert, hogy megfizethető árú modelleket gyárt, amelyek felsőkategóriás funkciókat kínálnak. A POCO X5 Pro 5G minden bizonnyal ezek közé tartozik. Hogyan tud meglepetést okozni?

Kiváló ár/funkció arány

A POCO X5 Pro 5G viszonylag nagy, 6,67 hüvelykes AMOLED képernyővel rendelkezik. Frissítési frekvenciája 120 Hz, Full HD+ felbontással. A készülék zökkenőmentes működéséről a Qualcomm Snapdragon 778G 5G chipset gondoskodik 8 GB RAM-mal és 256 GB belső tárhellyel kombinálva.

A hátlapon található három érzékelő készen áll a fényképezésre. Az elsődleges 108 MP felbontású. Ehhez társul egy 8 MP-es, 120 fokos látószögű ultraszéles látószögű objektív és egy 2 MP-es makróérzékelő. Az előlapon egy 16 MP-es kamera található az alkalmi “szelfikhez” vagy videohívásokhoz. A nagyszerű akkumulátoros üzemidőről egyetlen töltéssel egy 5000 mAh-s akkumulátor gondoskodik, amely támogatja a 67 W-os gyorstöltést. Jó hír, hogy a szükséges adapter megtalálható a dobozban, amellyel a teljesen lemerült készülék 68 perc alatt 100 százalékra tölthető.

A Poco X5 kommunikációs opcióként felkínálja a Wi-Fi 5, a Bluetooth 5.1, az NFC szabványokat (bizonyos régiókban), van fülhallgató kimenet, illetve infravörös port is. Az okostelefon sötétkék, világoskék és zöld árnyalatokban vihető haza.

(via)

2023.06.12.

Ezeket már olvastad?

+