MojAndroid
(x) hirdetés

A játékipar bennfentesei szerint a Grand Theft Auto sorozat következő része hamarosan debütálhat. A GTA 6 jelenleg még fejlesztés alatt áll, de a hírek szerint a Take Two, a Rockstar Games anyavállalata hivatalosan is bejelentheti az új játékot a május 17-i befektetői eseménye során.

A Hip Hop Gamer nemrég egy összefüggéstelen mondatfoszlányt tweetelt, amelyhez egy fotó is társult a Take Two vezérigazgatójával, Strauss Zelnickkel. Azt is írta, hogy “A Grand Theft Auto 6 örökre emlékezetes pillanat lesz”, és csak feltételezhetjük, hogy ő is benne lesz a játékban, vagy legalábbis pikáns infókkal szolgál a játékosoknak.

Tez2, egy másik bennfentes, aki gyakran szivárogtat ki információkat a Rockstar Gamesről, elárulta, hogy a GTA Online éves nyári frissítése tartalmazhat teasereket az esetleges GTA 6-ról, más néven GTA VI-ról. A találgatások már évek óta tartanak, hiszen már tíz év telt el a GTA V és annak magával ragadó atmoszférája, valamint a Los Santos fölötti pompás naplementék megjelenése után.

(via)

2023.04.24.

Ezeket már olvastad?

+