MojAndroid
(x) hirdetés

Egy jóideje nem láttunk új Lenovo Legion telefont – a Legion Y70-et még tavaly augusztusban jelentették be, és úgy tűnik, a hosszú szünet oka az, hogy a Lenovo megszüntette a Legion játéktelefon üzletágát.

A Lenovo szóvivője megerősítette a Legion telefoncsalád távozását az Android Authority-nak adott nyilatkozatában, amely egy szélesebb körű “üzleti átalakítást és játékportfólió-konszolidációt” ír le.

A Lenovo megszünteti Android-alapú Legion mobil játéktelefonjait egy szélesebb körű üzleti átalakítás és játékportfólió-konszolidáció részeként. A játékeszközök és -megoldások vezetőjeként a Lenovo elkötelezett a játékkategória továbbfejlesztése mellett a különböző formátumok tekintetében, valamint arra összpontosít, hogy hol tudja a legnagyobb értéket nyújtani a globális játékközösség számára

A Legion játéktelefonok távozásával az iparágban az Asus ROG Phone termékcsalád, a Nubia Red Magic sorozat és a Xiaomi Black Shark telefonjai maradtak meg. A Lenovo Legion telefonok emlékezetes dizájnnal rendelkeztek, beleértve az oldalsó felugró szelfikamerákat a kettős töltőportokat és a dedikált hűtőventilátorokat.

(via)

 

2023.03.29.

Ezeket már olvastad?

+