MojAndroid
(x) hirdetés

A OnePlus a jövő heti MWC Barcelona kiállításon debütál egy új koncepcióeszközzel. Most megérkeztek az első hivatalos renderképek a OnePlus 11 Concept-ről, amelyből kiderül, hogy a telefon hátlapja világító csíkokkal és egy nagyobb kameraszigettel van felszerelve. A kék csíkok lefedik a telefon teljes hátulját, és körbejárják a kameraszigetet is.

A OnePlus hivatalos közleményt adott ki a hamarosan megjelenő koncepciótelefonjáról:

A képek a OnePlus 11 Concept mérnöki áttöréseit mutatják be, kiemelve a jegeskék vezetékeket, amelyek a telefon teljes hátoldalán futnak át, mintegy úgy, mint a OnePlus 11 Conceptnek saját érhálózata. A OnePlus 11 Concept csővezetékei egy merész és futurisztikus üvegkialakításban helyezkednek el, amelyet a jeges tó nyugodt csendje és hatalmas ereje ihletett.

Érdekes lenne látni, hogyan működik a OnePlus 11 Concept, és hogy a fénycsíkok a Nothing Phone 1-hez hasonlóan működnek-e, vagy más célt szolgálnak esetleg, mint például a telefon aktív hűtése.

A képek mellett a OnePlus vezérigazgatója, Pete Lau egy teaser videót is közzétett a Twitteren a OnePlus 11 Concepthez. A rövid kedvcsináló rövid ideig működés közben mutatja be a telefont.

A #OnePlus11Concept az okostelefonok jövőjével kapcsolatos merész víziónk, amely a félelmetes dizájnt ötvözi az iparágban legelső technológiával.

tweetelte Lau.

2023.02.21.

Ezeket már olvastad?

+