MojAndroid
(x) hirdetés

Úgy tűnik, hogy baj van a One UI 5.1 frissítéssel, miután egyre több felhasználó jelzi a különböző fórumokon, hogy a One UI 5.1-es frissítése után gyorsabban merülnek készülékeik. Néhány Galaxy telefonhasználó arról is beszámolt, hogy eszközeik gyorsan felmelegednek a frissítés után.

A Samsung nagyon gyorsan adta ki a One UI 5.1 frissítést. Szinte egyszerre jelent meg a Galaxy S22 sorozatra, a Galaxy S20 sorozatra a cég régebbi összecsukható telefonjaira is. A SamMobile jelentése szerint az akkumulátor lemerülési problémájával kapcsolatos legtöbb panasz a Galaxy S22 és S21 felhasználóktól érkezett.

A One UI 5.1-es frissítés esetében nem világos, hogy mi okozza a régebbi Samsung zászlóshajók akkumulátorának gyors lemerülését. Egy Reddit szál azonban rámutat arra, hogy a Samsung Keyboard alkalmazás lehet a bűnös. Egy felhasználó azt tapasztalta, hogy a One UI 5.1-es frissítése után drasztikusan elkezdett merülnie a telefonja, majd amikor felvették a kapcsolatot a Samsung ügyfélszolgálatával, arra kérték őt, hogy törölje az alkalmazás gyorsítótárát és adatait, majd indítsa újra telefonját.

Eközben a 9to5Google több jelentést is talált a One UI 5.1 egyéb hibáiról, amelyek például a Bixby működésében okoznak problémákat, vagy a színpaletták beállításaiban.

A Samsung egyelőre még nem nyilatkozott a hibákkal kapcsolatban, azonban ezeket a problémákat egy új frissítéssel megoldhatja. Addig is érdemes lehet elhalasztani a One UI 5.1-re való frissítést.

(via)

2023.02.20.

Ezeket már olvastad?

+