MojAndroid
(x) hirdetés

A Xiaomi egy hét múlva, az MWC-n fogja bemutatni a 13-as sorozatot, amely a Xiaomi 13, a Xiaomi 13 Pro és a Xiaomi 13 Lite készülékekből fog állni. A pletyákák szerint a Xiaomi már dolgozik az Ultra változaton, ez viszont majd csak egy később időpontban debütálhat. Ahogy az lenni szokott, most is a kínai Weibon bukkant fel a telefon egy prototípusa.

A fotón a készüléken egy nagy, kör alakú kameramodul látható, középen Leica márkajelzéssel. Láthatjuk, hogy a modulban 4 kamera és egy LED vaku kapott helyet. A készülék hátlapja úgy tűnik, hogy vegán bőr kivitelű.

Bár a készülék kialakítása nagyon hasonlít a Xiaomi 12S Ultra készülékhez, van néhány figyelemre méltó változás. Egyrészt a kameramodul kevésbé áll ki a 13 Ultra esetében, mint a 12S Ultra esetében, másrészt úgy tűnik, hogy az okostelefon hátlapját két részre osztották, a felső részt megemelték.

Vegyük figyelembe, hogy a megosztott kép nem ellenőrzött forrásból származik, és az is lehet, hogy hamisítvány. Korábbi jelentésekből kiderült, hogy a Xiaomi 13 Ultra egy 50 megapixeles Sony IMX989 1 hüvelykes kameraérzékelővel rendelkezik majd, amelyet egy továbbfejlesztett periszkópos kamera egészíthet ki. Ezen kívül a készülék Samsung E6 Super AMOLED kijelzőt fog viselni, hajlított élekkel.

A Xiaomi már korábban megerősítette, hogy a következő generációs Xiaomi Ultra okostelefon a globális piacon is megvásárolható lesz. Jelenleg a készülék megjelenési dátumáról nincs információ.

(via)

2023.02.20.

Ezeket már olvastad?

+