MojAndroid

A mai naptól nem érhetők el a Vodafone Magyarország szolgáltatásai között a korábban netsemlegességi szempontból sokat vitatott Pass zero rate adatopciók, melyek működését korábban a versenyhatóság is kifogásolta, írja a HWSW.hu

Október 24-től kivezeti a kereskedelmi forgalomban elérhető szolgáltatások köréből az ún. zero rate adatopcióit a Vodafone Magyarország. Az évek során kiderült ugyanis, hogy Vodafone Pass csomagokkal a szolgáltató az uniós netsemlegességi irányelvekben foglaltakat megsérti, így versenytársaihoz hasonlóan kénytelen volt kivezetni a konstrukciókat a portfóliójából.

Október 24-én a Vodafone a Pass csomagok eltörlése mellett új, lakossági sávos kedvezményt vezetett be Vodafone One néven, mellyel a legalább egy Vodafone mobil és vezetékes szolgáltatással rendelkező ügyfelek sávos díjkedvezményt, illetve egyéb kedvezményeket (pl. készülékkedvezmény, havi állandó plusz adatkeret) kaphatnak a szolgáltatótól. A Vodafone One-t minden, meghatározott tarifával rendelkező ügyfél számára automatikusan aktiválja a szolgáltató a mai naptól kötött, vagy meghosszabbított határozott idejű szerződések esetében.

Kommentelni 2022.07.25-től csak FB oldalainkon van lehetőség!
2022.10.24.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

+