MojAndroid
(x) hirdetés

Számomra a Google mentes Android jól hangzott, de inkább csak amolyan laboratóriumi kisérlet, mint valóban használható alternatívának tűnt. A Freecygn projekt célja egy teljesen Google mentes Cyanogenmod alapú Android építése.

És akkor van egy csupasz Androidunk, s mit érünk vele? Tesszük fel a kérdést. Tettem én fel magamban a kérdést már többször is. Lassan minden második alkalmazás, amit használok a Google gyárából kerül ki. Ezeknek mindegyiknek van alternatívája, ha esetleg nem is annyira tökéletes is. A legnagyobb veszteség azonban az alkalmazások telepítésének a nehézkessége. Ezen azonban már jó ideje dolgozik az Amazon, s most a karácsony ideje alatt akciókkal halmozzák el azokat, akik “áttérnek”.

És míg régen több alternatíva volt, mostanra az Amazon Appstore (amit meglepő módon az Apple még nem támadott meg, hiszen ugyanaz a neve, mint az ő boltjuknak) az egyetlen olyan alternatíva, amit érdemes szemmel tartani. Nem mellesleg az Amazon saját Kindle Fire tablet családja is ezt a boltot használja. Az ára miatt pedig elég sok fogy belőlük. Főleg a tengerentúlon.

Ha most letöltitek az Android Appstore alkalmazást a link mögötti bármelyik módon, akkor egy (akár ingyenes) alkalmazás telepítése után kaptok $5 Amazon Appstore pénzt. Amit bármilyen alkalmazásra el lehet költeni. És még egy ráadás, hogy most még egy ingyenes Welcome pack is tölthető az Amazon Appstore-ból.

Ezenkívül hasznos, hogy minden nap egy alkalmazás (ami egyébként pénzbe kerülne), mint a napi app, ingynesen tölthető. Ma az Angry Birds Star Wars 2 (Play Store link) tölthető ingyenesen.

Érdemes tenni egy próbát.

2013.12.25.

Ezeket már olvastad?

+