MojAndroid
(x) hirdetés

A mai adagból nem fogok semmit vásárolni, de ez csak azért van mert vagy a 10 centes akcióban vagy teljes áron beszereztem korábban mindent, ami érdekelt. Ahogy a korábbi napokon megszokhattátok, a teljes lista a cikk végén található, én magam csak szemezgetek azok közül, amiket arra érdemesnek tartok. Lehet szomorkodni, hogy van ami már volt a 10 centes akcióban, de ne feledjük, hogy azóta mennyivel nőtt a droidosok száma itthon is, szóval van akinek akkor még nem volt droidja és most jól jön az akció. Vagy ha valaki akkor lemaradt, most pótolhatja. Szerintem a mai adagban is van arra érdemes:

  • Cut The Rope – kötelező darab. Akkor is, ha meg van az ingyenes. Ez a fejlesztő megérdemli a bevételt.
  • Cut The Rope HD – az előző játék táblagépekre szánt nagy felbontású verziója. Azt mondjuk nem értem, Galaxy Nexusra miért nem tölthetem le. Szerintem a 720p HD :-)
  • RealCalc Plus – Számológép, amivel menő lehetett az ember általánosban, mikor még én jártam oda (és a kvarcjáték volt a legmenőbb hordozható cucc…). Szóval tudományos számológép, ha szükséged van rá, itt az alkalom. Igazi retro darab.
  • Order & Chaos Online – Vigyázat, a vásárlás csak 3 hónapos előfizetést tartalmaz. Utána 1 dollár (1 hónap), 2 dollár (3 hónap), 3 dollár (6 hónap) előfizetési díjért játszhatsz tovább. Szóval mondjuk évi 6 dollár, ami egy Big Mac menü ára. Ha tetszik a játék, ennyit megér…
  • Where’s My Perry? – A Where’s My Waterről lehúzott még egy bőrt a Disney. A két játék ugyanaz, csak ennek gyengébb a grafikája és nincs annyira kitalálva a történet. Ennek ellenére teljes áron megvásároltam, mert a pályák különbözőek, kicsit másképp működik néhány anyag és szeretem az ilyen fejtörős játékokat. 25 centet egészen biztosan megér.
  • Endomondo Sports Tracker PRO – Ha a runtastic mégsem jött be, itt az Endomondo. Ha az ingyenes verzióját használtad eddig, most apróért megvásárolhatod a PRO verziót.
  • Cogs – Fejtörő! 2D, 3D, 50 különböző pálya, 3 játékmód, tehát összesen 150 feladvány és van hozzá grafikája is. :)

A Teljes lista mindig itt.

2012.09.29.

Ezeket már olvastad?

+