MojAndroid
(x) hirdetés

Ha unjátok szóljatok, a ti kérésetekre írom ezeket az ajánlókat. Nézzük a 3. napi adagot (ne feledjétek, az akció 5 napos, szóval szombaton és vasárnap is új adag érkezik, nézzetek majd fel a Playre!).

Először is egy app, amit mindenkinek ajánlok, az akciótól függetlenül: AppSales. Best Apps on Sale. Pont azt tudja, amire gondolsz. Ha valamelyik alkalmazáson leárazás van, azt megmutatja. Be lehet állítani értesítést is, ahol adott értékelés, letöltési szám és kategória alapján lehet szűrni. Értsd, ha akarod csak a 100e install feletti, legalább 4 csillagos játékok leárazásáról értesít. De lássuk a mai ajánlatot:

  • Amazing Alex – A Rovio (majdnem) legfrissebb játéka 1 dollár helyett 25 cent. Ha eddig vártál a vásárlással, itt az alkalom.
  • TuneIn Radio Pro – több, mint 70.000 rádióállomást hallgathatsz. Azt hiszem felesleges tovább ragozni. :)
  • Temple Run: Brave – ha bejött a Temple run, akkor a folytatása is tetszeni fog. Én magam még ennyit sem fizetnék érte, vannak ennél szebbek, ingyenesek. De akinek inge, vegye magára meg.
  • PicSay Pro – Photo Editor – Fénykép szerkesztő alkalmazás
  • Flick Golf! – kis kezeddel pöckölheted a golf lasztit, ha van hozzá kedved.
  • ezPDF Reader PDF Annotate Form – a legjobb PDF olvasó, a leghülyébb alkalmazás névvel. Anno a 10 centes akcióban megvásároltam, nem bántam meg.
  • mSecure – Password Manager – jelszó menedzselő alkalmazás. Arra érdemes figyelni, hogy ugyan szinkronizálni tud az alkalmazások között, de itt nem elég megvásárolni a droidos verziót, Windows és/vagy Mac gépre is külön meg kell vásárolni, ha azon is látni szeretnéd a jelszavakat. Most ugyan akciósak azok a verziók is, de a 10 dollár szerintem sok értük.
  • MASS EFFECT™ INFILTRATOR – Harcos bőrbe bújva le kell zúzni az ellent. Nagyjából ennyi a történet. 450MB adatot tölt le és kell alá egy “rendes vas”, de az értékelések alapján még így is fel tud zabálni minden erőforrást.

A Teljes lista mindig itt.

2012.09.29.

Ezeket már olvastad?

+