MojAndroid
(x) hirdetés

Megérkezett a Gameloft év végi leárazása az Android Marketre. Pár nappal ezelőtt Twitteren jelentette be a fejlesztő, hogy hamarosan 99 centért fogja árulni a játékait egy év végi akció keretén belül.

Gameloft Android @GameloftAndroid 26 Dec Reply Retweet Favorite · Open
Follow us to find out when you can grab ALL of our games, including Modern Combat 3, for $0.99 on the #Android Market!

Tovább után folytatjuk a részletekkel és egy kis ajánlóval.

UPDATE
Ha valaki a Modern Combat 3: Fallen Nation játékra várt volna, a következő 24 órában megvásárolhatja 99 centért.

Nos, a nap eljött. A játékokat keressétek az Android Marketen telefonon vagy a netes Marketen.

A ~232Ft-os árat (egy sajtburger…) mindegyik bőven megéri, arról nem is beszélve, hogy némelyik egyébként az 1600Ft-os kategóriát képviseli.

Amiket a magam részéről ajánlani tudok:

  • The Adventures of Tintin HD – jó minőségű, gondolkodós játék, mely a nemrég megjelent mozifilm eseményein megy végig.
  • UNO – ha ismered és szereted ezt a kártyajátékot, akkor nincs miről beszélnünk, vásárlásra fel. :)
  • Modern Combat 2: Black Pegasus – én ugyan nem szeretem telefonon az FPS játékokat, de aki igen, az nem fog csalódni. Ilyen grafikát anno a PC-men láttam, amikor még játszottam a Counter-Strike-ot.
  • Backstab HD – ha lemaradtál a 10 centes akcióban erről a remek mászkálós játékról, itt a lehetőség 99 centért beszerezni.
  • Order & Chaos Online – A 3D MMORPG nem az én műfajom sem asztali gépen, sem máshol, de valamiért milliók játszanak többek között a World of Warcraft-al is, szóval aki szereti a műfajt, ne hagyja ki.
  • N.O.V.A. 2 HD – Egy újabb FPS játék, ezúttal sci-fi műfajban. A stílus kedvelőinek tetszeni fog.
  • 9mm HD – bújjunk zsaru bőrbe egy akciójáték kedvéért, ahol rendesen fröcsög a vér (18+). Hogy mennyire jó a játék? Nagyon. SGS II-őn 1100MB körüli adatot (videó, textúra, hangok/zene stb.) tölt le az SD kártyára. Csak, hogy tudjuk hova tenni, mi az a profi munka…

A Modern Combat 3: Fallen Nation kimaradt az akcióból (talán mert az egyik új top játékuk), ez mindenesetre az eredeti 1643Ft-os áron vásárolható meg jelenleg, erre figyeljetek. Nem akciós.

UPDATE:

Kommentben kaptuk az információt (köszönjük!), hogy a Modern Combat 3 is le lesz árazva 24 órán keresztül, ehhez a cég Twitter és/vagy Facebook oldalát érdemes követni. Ha elcsípjük az információt időben, mi is jelezni fogjuk.

Modern Combat 3 will ALSO be on sale, but only for 24 hours. Follow us on facebook.com/gameloft or twitter.com/gameloft to know when Modern Combat 3 drops to $0.99.

2012.01.02.

Ezeket már olvastad?

+