MojAndroid
(x) hirdetés

Ma Lídiával ismerkedhettek meg, aki egy örökmozgó. De olvassátok inkább a bemutatkozását:

A 19 évemmel a Baár-Madas Református Gimnáziumban vagyok végzős, van egy nagy(on jófej) családom, rengeteg jófej barátom és egy jófej palotapincsim, akikről (meg sok minden másról) sokat twittelek itt. Solymáron élek, de Budapesten tengetem a napjaim nagy részét. Nagyon nagyon szeretek koncertekre járni, a barátaimmal lenni, érdekel a divat és a művészetek, imádom a jó filmeket és az izgalmas focimeccseket, és egyszerűen nem tudok egy helyben ülni, mindig be vannak táblázva a napjaim. Ha éppen mégis otthon vagyok, akkor a tumblr blogomat ápolgatom;)
Szeretek élni!


readya: Milyen készüléket használsz és milyet szeretnél használni?
Lídia:
Augusztus közepe óta egy Samsung Galaxy Minit használok, szülinapomra kaptam és nagyon hozzám nőtt, szinte már állandóan a kezemben van:) Ennek ellenére Apple párti vagyok, bármikor odaadnám egy iPhone 4-ért cserébe. Sokáig használtam iPod Touchot, talán ezért is hiányzik az iTunes, meg természetesen jobban örülnék egy 5 megapixeles kamerának, amivel HD mozgóképeket is fel lehet venni. Bár mondjuk ebből a szempontból a Samsung Galaxy S II még jobb, egy barátom használ ilyen készüléket és gyönyörű képeket lehet vele készíteni. Vele is szívesen cserélnék;)

readya: Mikor és hogyan ismerkedtél meg az Androiddal?
Lídia:
Az egyik barátnőm idén tavasszal kapott egy ZTE Blade-t, nekem meg egy ősrégi agyonhasznált Nokia telefonom volt, így amikor csak tudtam, lecsaptam rá az órákon meg a szünetekben, hogy twittelhessek kicsit, vagy elüssem az időmet CrazyFroggal:) Az volt az első Androidos készülék a kezemben, nagyon megtetszett, bár akkor még nem gondoltam, hogy nekem is hasonló lesz. Most már közösen járunk fel a suli 2. emeletére wifit nyúlni és ajánlgatjuk egymásnak a jobbnál jobb alkalmazásokat:)

readya: Van valami kedves történeted Androiddal kapcsolatban?
Lídia:
Van, nem is kevés, és egyre gyűlnek! A baráti körömben például még nem olyan ismert az Android meg az alkalmazásai és amint megmutattam nekik 4square-t, azonnal rákattantak és most már elég nagy harcok vannak a pontgyűjtéssel:) Pár napja meg pont ennek az alkalmazásnak köszönhetően töltöttünk el egy jó kis napot egy barátommal, mert látta, hogy a közelben becsekkoltam és azonnal hívott, hogy ő is arrafelé van, fussunk össze. Már szinte mindennaposak a hasonló sztorik:)

readya: Mik a kedvenc Android alkalmazásaid és mi az amit nem találsz a Marketen, de örülnél neki?
Lídia:
Twitter és Foursquare nélkül már nehezen tudnám elképzelni a napjaimat, egyértelműen a kedvenceim, Misora pedig a napokban kattantam rá. Nagyon szeretem még a Vignette photoshopot is, valamint egyre többet használom a BKV menetrendet, mostanság kevesebbet kések ennek köszönhetően;) De még bőven sorolhatnám… Ott vannak például a szótárak és a busuu, ezek elég sokat segítenek a nyelvtanulásban, főleg most, érettségik előtt. Szeretek tisztában lenni azzal is, hogy mik történnek a világban, így napi szinten használom a BBC News-t, NYTimes-t, Hírek és Időjárást, a filmmániámat meg az Imdb, a zenemániámat pedig a Music Downloads elégíti ki, szóval egyáltalán nem panaszkodhatok.
Ami még nincs, de örülnék neki, az az Instagram, úgy hallottam hamarosan Androidra is jön, már várom. Jó lenne még valami programajánló is, ilyen PestiEst szerű, ahol egy helyen össze vannak gyűjtve városok szerint a programok, csak hogy le ne maradjunk valami jóról (a szerk.: javaslom pl. a Cirka nevű appot :) ).

readya: Hétköznapjaid során ki tudod használni az Android nyújtotta előnyöket?
Lídia:
Teljes mértékben! Mindig nálam van a telefonom, és rengeteg helyzetben válik a hasznomra, szinte minden téren segítséget nyújt valamilyen alkalmazás. Kapcsolattartás, közlekedés, zene, hírek, tanulás, média, és még sorolhatnám… Az egyetlen hátránya, hogy mivel szinte állandóan online appokat használok, nagyon gyorsan merül, így a töltőt is mindenhova magammal kell vinnem a biztonság kedvéért.

readya: Mit vársz egy Android blogtól?
Lídia:
Hogy kezdő és haladó Droidosoknak is egyaránt kielégítse az igényeit és hogy minden újdonságról azonnal tájékozódni tudjunk általa.

Hölgyeim, kalandra fel! Ha van kedvetek válaszolni pár kérdésre és nem bánjátok, ha megjelenik az oldalon, írjatok a blog címére (holgyek (@) androidportal.hu), kommentben vagy akár a Facebook oldalunkon. Csak két feltételünk van: Android készüléket használjatok és válaszoljatok a kérdésekre. :)

Ajánló:


Lídia kedvencei:

2011.09.12.

Ezeket már olvastad?

+