MojAndroid
(x) hirdetés

Agykikapcsoló sorozatunk repülős alhalmazának második része (az első ugye a Winds of Steel) a Mini Squadron, ami talán még jobb bambulós lövöldözésre, mint a Winds of Steel.

A lényeg: multiplayer repülős dogfight. Nem “valós” környezetben (tehát nem Pearl Harbor, és nem F4U Corsair), hanem random rajzolt háttér előtt, random kicsi repülőkkel zúzol 2D side scrolling üzemmódban, de nagyon jót lehet vele játszani. Kicsit féltem a trackball-t a telefonomon, lévén hogy azzal kell lőni, az összes többi irányítás a képernyőn van, ezért pl. a repülő manőverezése minimális megszokást igényel, de intuitív, ezért könnyen megtanulható az első küldetés végére: repülő kacsákat kell lövöldözni. (Eszembe jut a Nagy Durranás: “- Ámokfutó! – Elvitte a faroktollamat!”)

Ha elég eredményesen lövöldözöd ki az ellent az égből, új/gyorsabb/tűzerősebb repülőket unlockolhatsz magadnak (pontosan 56 darabot), illetve új ellenfeleket is, pl. ufót lőni egy realisztikus 3D játékban nemigen fogsz – itt megteheted.

Az egyetlen idegesítő elem csak a buta gyerekhangok a játék elején, de akció közben pl. már egészen jók a lövöldözés hangjai, nem vesznek ez az élményből (bár én inkább teljess kussban nyomom).

A Mini Squadron Lite verziója ingyenesen tölthető a magyar Marketről is, fizetős verziót 1,99 USD áron tölthetnénk, ha lenne itthon fizetős Market.

2010.10.10.

Ezeket már olvastad?

+