MojAndroid
(x) hirdetés

A nem invazív vércukorszint-monitorozás a következő szint a viselhető eszközök számára, és egy új dél-koreai jelentés szerint a Samsung a következő generációs okosórákat a felhasználók vércukorszintjének monitorozására alkalmas eszközökkel dobhatja piacra.

A jelentés szerint Hon Pak, aki a Samsung Electronics SVP-jeként és a digitális egészségügy vezetőjeként dolgozik, találkozott a Samsung Health tanácsadó testületének tagjaival a vállalat szöuli orvosi központjában, hogy megvitassák a vércukorszint-monitorozással kapcsolatos előrelépéseket és annak okos viselhető eszközökbe való beépítését.

A beszélgetés állítólag számos más témát is érintett, beleértve az AI fejlesztését az egészségmegfigyelésben, valamint a szívritmuszavar és a magas vérnyomás felismerésében elért eredményeket. A jelentés nem közölt részleteket arról, hogy a vércukorszint-ellenőrző rendszer hogyan fog működni.

A Galaxy Watch7 sorozat várhatóan július 10-én debütál a Galaxy Ring, a Galaxy Fold6 és a Flip6 mellett. A Watch7 sorozat várhatóan egy új Exynos W940 chipkészlettel debütál, amely állítólag 50%-kal hatékonyabb, mint az elődje, és akár 32 GB tárhellyel is rendelkezhet.

(via)

2024.04.27.

Ezeket már olvastad?

+