MojAndroid
(x) hirdetés

A Snapdragon-alapú Galaxy M55 hamarosan Európába is megérkezhet, miután az elmúlt hetekben olyan piacokon is megjelent, mint Brazília és India.

A Samsung Portugália és a Samsung Lengyelország termékoldalakat tett fel a készülékhez, és néhány európai piacon már a támogatási oldalak is élesedtek a vállalat weboldalán, amint azt a GalaxyClubnál felfedezték. A telefont legalább egy harmadik fél kiskereskedő is listázta, ami arra utal, hogy a hivatalos megjelenés a régióban nemsokára bekövetkezik.

A Galaxy M55 nem olyan izgalmas, mint a Galaxy A55, de rendelkezik néhány figyelemre méltó funkcióval. Ez az első Galaxy telefon 50 megapixeles előlapi kamerával, az első Galaxy telefon, amelyet a Snapdragon 7 Gen 1 lapkakészlet hajt, és az első középkategóriás Galaxy telefon, amely támogatja a 45 W-os töltést.

A Galaxy M55 számos újdonsággal rendelkezik

Ez az első olyan M sorozatú telefon, amely a csúcsváltozatban 12 GB RAM-mal, sztereó hangszórókkal és kijelzőbe épített ujjlenyomat-érzékelővel rendelkezik. A Galaxy M54-hez képest azonban az M55 esetében van néhány visszalépés is: a 108 megapixeles kamera helyett 50 megapixeles elsődleges hátsó kamerával rendelkezik, az akkumulátor kapacitása pedig 5000 mAh, ami 1000 mAh-val kevesebb, mint a Galaxy M54-é.

Néhány specifikáció változatlanul megmaradt, mint például a 6,7 hüvelykes 120 Hz-es Super AMOLED kijelző, a 8 megapixeles ultraszéles kamera és a 2 megapixeles makro kamera. A szoftveres fronton a One UI 6.1-es Android 14-et kapod a dobozból, de Galaxy AI funkciók nélkül. Az M54-hez hasonlóan az M55 is jogosult négy nagyobb Android OS frissítésre és öt évnyi biztonsági frissítésre.

Azt még nem tudni, hogy a Samsung mikor teszi elérhetővé az M55-öt Európában, és mennyibe fog kerülni. A kiskereskedők 400 eurós árakat tüntettek fel, de ezek az árak csak átmenetiek lehetnek, mivel a telefon Indiában 300 eurónak megfelelő összegért is megvásárolható.

Amint többet megtudunk a Samsung európai Galaxy M55-tel kapcsolatos terveiről, tájékoztatni fogunk Titeket.

 

(via)

2024.04.17.

Ezeket már olvastad?

+