MojAndroid
(x) hirdetés

A Google Pixel 9 termékcsaládja eléggé másképp fog kinézni a legújabb kiszivárgások szerint, amelyek egy harmadik, kisebb Pixel 9 készülékről árulkodik.

A 91Mobiles ma tette közzé az @OnLeaks képeit, amelyek a Google Pixel 9-et, a vállalat 2024-es zászlóshajó-családjának harmadik készülékét mutatják be. Ez a készülék csak két kamerával rendelkezik, a korábban kiszivárgott Pixel 9 Pro és a többi Pixel 9 egyenként három kamerát kínált.

Ez a harmadik készülék egybevág a Google Pixel kiadási terveinek korábban kiszivárgott ütemtervével, ahol az állt, hogy kapunk egy Pixel 9-et, egy Pixel 9 Pro-t és egy Pixel 9 Pro XL-t.
Ez a harmadik modell a CAD-alapú modellek szerint kisebb kijelzővel rendelkezne a januárban kiszivárgott Pixel 9 Pro-hoz képest, de csak minimálisan. Míg annak a készüléknek a becslések szerint 6,2 hüvelyk körüli kijelzője lesz, addig ez a kisebb készülék 6,03 hüvelyk körüli lenne. Azonban a jelek szerint a készülék testmérete megegyezik a Pixel 9 Proéval, 152,8 x 71,9 x 8,5 mm, így a különbség a jelek szerint a nagyobb keret formájában jelentkezik.

 

Ennek a harmadik Pixel 9-nek a dizájnja tökéletesen illeszkedik a Pro modellekhez, amelyek lapos oldalai és egy újratervezett kamerasáv a hátoldalon. A kameramodul a jelek szerint 12,1 mm-re nyúlik ki.

Egy másik érdekes tervezési változás ennél a modellnél a készülék alján található, amely elveszíti a hangszóró kivágását, és egy SIM-tálcával helyettesíti azt. A Google zászlóshajó Pixel termékcsaládjának ez a változása enyhén szólva is érdekes, de úgy tűnik, hogy a Google új, TSMC gyártmányú Tensor chipje mellett megalapozza az “A” sorozat 2025-ben történő megszüntetését is.

(via)

2024.03.27.

+