MojAndroid
(x) hirdetés

Korábban már hallhattuk, hogy a Samsung júliusban tervezi megtartani a következő Unpacked leleplező eseményét, és ma egy új pletyka már konkrét dátumot is közöl: ez pedig július 10.

Ez az információ állítólag „több forrásból” származik, ahogy az esemény helyszíne is: Párizs, Franciaország. Erről már korábban is pletykáltak, de jó, hogy van egy megerősítés, még ha ez egy újabb pletyka formájában is érkezik, hiszen egyelőre semmi sem hivatalos.

Júliusban Párizs ad otthont a nyári olimpiai játékoknak, és a Samsung az egyik fő szponzor, így a helyszínnek mindenképpen van értelme.

Ez egy hatalmas Unpacked esemény lesz, ahol várhatóan rengeteg készüléket fognak bejelenteni (a Galaxy Z Fold6 és Z Flip6 és esetleg egy Fold6 Ultra és/vagy FE, talán még egy Flip6 FE, a Galaxy Watch7 sorozat, legalább egy új fülhallgató) vagy teljesen leleplezni (a Galaxy Ring).

Júliusig még jócskán van idő, így a Samsung tervei még változhatnak, de egyelőre a fent említett meg nem nevezett „több forrás” szerint július 10-e lesz, Párizsban, szóval jegyezzétek be a naptáratokat.

(via)

2024.04.26.

Ezeket már olvastad?

+