MojAndroid
(x) hirdetés

A Xiaomi várhatóan Snapdragon 8s Gen 3 lapkakészlettel dobja piacra Kínában a Redmi Note 13 Turbo készüléket. Eddig csak pletykákat hallottunk, többek között arról, hogy Poco F6 néven nemzetközi piacra kerülhet, de egy kiszivárgott képnek hála most már láthatjuk is a telefont.

Thomas Wang, a Redmi márka vezérigazgatója arról beszélt, hogy a Xiaomi öröksége az erős és viszonylag megfizethető okostelefonok. Bemutatott egy új készüléket, mondván, hogy “vonzó előlapja” van, és úgy tűnik, hogy a telefon a még meg nem jelent Note 13 Turbo lehet.

A telefont egy rövid videóban is látható, amelyet a közösségi médiában tettek közzé. Láthatunk egy lapos panelt, egyetlen lyukkal a szelfi kamerának és egy kiálló bekapcsológombot, ami azt jelenti, hogy a telefon valószínűleg OLED kijelzővel rendelkezik, alatta ujjlenyomat-olvasóval.

A Snapdragon 8s a második és harmadik generációs Snapdragon 8 chipek között helyezkedik el, egy 3 GHz-es Cortex-X4-es prím maggal. Ha a pletykák igazak, és a Note 13 Turbo ezzel a SoC-vel kerül piacra, akkor ez lesz az első készülék a népszerű középkategóriás termékcsaládból, amely ilyen erős platformmal rendelkezik.

(via)

2024.03.27.

+