MojAndroid
(x) hirdetés

A Samsung Galaxy Watch 6 sorozat az egyik legjobb okosóra, amit Androidon vásárolhatsz, különösen, ha Samsung Galaxy okostelefont használsz. A Samsung két remek okosórát adott ki a Watch 6 sorozatban, amelyek a méret és a csatlakozási igények széles spektrumát fedik le. A közelgő Galaxy Watch 7-tel a Samsung tovább bővítheti a termékcsaládot, és a jövőbiztosság érdekében komoly tárhelyfrissítést adhat neki.

A Sammobile jelentése szerint a Samsung idén három változatot adhat ki a Galaxy Watch 7-ből, ami eggyel több a szokásosnál. Ezeknek aztán lenne továbbá Wi-Fi-only és Wi-Fi plusz eSIM változata, így kezdetben hat óra SKU-t kapnánk. A jelentés szerint ez a felállás a következő modellszámokkal rendelkezhetne: SM-L300 és SM-L305 az alapváltozatnak, SM-L310 és SM-L315 a középső változatnak, valamint SM-L700 és SM-L705 a legfelső változatnak.

A Samsung megduplázhatja a belső tárhelyet is az okosóráin. A Galaxy Watch 6 széria 16 GB belső tárhellyel érkezett, ami egy okosóránál bőven elég. A Galaxy Watch 7 32 GB belső tárolóval érkezhet, ami jelentősen jövőállóbbá teszi. Az összes kedvenc alkalmazásodat gond nélkül telepíthetnéd, és még mindig marad hely a zenék tárolására az offline zenehallgatáshoz az órán.

A jelentés megerősít néhány korábbi pletykát is. A Galaxy Watch 7 lehet a Samsung első olyan okosórája, amely 3 nm-es chipet tartalmaz, és 50%-kal energiatakarékosabbá teheti a Galaxy Watch 6-nál is.

(via)

2024.03.25.

+