MojAndroid
(x) hirdetés

Legújabb zászlóshajója, a Galaxy S24 érkezésével a Samsung kiemelkedő mesterséges intelligencia funkciókkal rukkolt elő. Segítségükkel hatékonyabbá teheted munkád, pontosabban kereshetsz az interneten, vagy akár valós időben lefordíthatod a beszélgetéseket. Az eddigi információk szerint ezeknek a funkcióknak valamikor nyáron kellett volna eljutniuk a régebbi modellekre, mégpedig a Galaxy S23 sorozatra, de úgy tűnik, hogy a Samsung módosított egy-két dolgon.

Eleinte a Samsung hivatalos nyilatkozatai alapján úgy tűnt, hogy csak az új modellek, és az egy évvel régebbi Galaxy S23 sorozat kapja meg a legújabb funkciókat. Most azonban egyes szakértők és kiszivárgott információk arra utalnak, hogy a régebbi Galaxy S22 sorozat tulajdonosai is belekóstolhatnak a mesterséges intelligencia által kínált szolgáltatásokba.

A Samsung mobil részlegének elnöke, TM Roh elmondta, hogy a vállalat aktívan keresi a lehetőségeket a Galaxy mesterséges intelligencia funkcióinak a régebbi telefonokra való eljuttatására. Roh elmondás alapján a funkciókat korlátozhatják, mivel bár egyes funkciók a felhőalapú tárolás elvén működnek, sok közülük közvetlenül az eszközön futnak, ez pedig megnehezítheti a megvalósítást a régebbi modellekben.

Nem magától értetődő tehát, hogy az S22 család megkapja a Galaxy AI-t, de Roh elmondás alapján dolgoznak rajta, így bizakodhatnak a régebbi telefonok tulajdonosai is.

(via)

2024.03.22.

+